Mbështetur nga Ambasada Britanike në Prishtinë

Udhëzues për kandidatët

Nëse e keni parë një konkurs të shpallur për një vend pune për të cilin dëshironi të aplikoni, udhëzimi dhe këshillat e mëposhtme janë për të ju dhënë mundësitë më të mira për sukses në procesin e përzgjedhjes.

 

Gjetja e kandidatit më të mirë për ta zënë atë vend pune është në interes të të gjithëve.  Ajo siguron që puna të bëhet më së miri që është e mundur – kjo është një përparësi për organizatën dhe qytetarët e Kosovës.  Gjetja e kandidatit më të mirë është në interes të gjithë kandidatëve – pavarësisht se a jeni ju ai kandidat apo jo – kjo një shenjë e një procesi të drejtë dhe kredibil të rekrutimit.

 

Kjo përkrahje është e paraqitur në dy pjesë, që lidhen me fazën e listës së ngushtë dhe fazën e intervistave.  Secila përmban një numër sugjerimesh praktike dhe këshilla për të maksimizuar gjasat tuaja për sukses në procesin e përzgjedhjes. 

Lidhje të dobishme